Endnu en gang er vi udtaget !

Endnu en gang er vi udtaget ! Billede

 

Gymnastik Galla er et DGI arrangement, hvor man kan opleve forårets bedste gymnastik-øjeblikke d. 5. maj, og endnu en gang er vores hold ’Spring 5. kl. opefter’ udtaget. 

 

Sidste år var vi udtaget med vores slutserie og vores spring. I år er vi udtaget med vores springkoncept, da de syntes det var dejligt at se et foreningshold tænke ud af boksen, og lave noget nyt. Dette er vi super beæret over. 

 

Holdets gymnaster samt instruktører blev overrasket, da nyheden blev fortalt i mikrofonen til EUI’s gymnastikopvisning efter holdet havde været på gulvet, for at vise hvor enormt dygtige de er blevet gennem sæsonen. 

 

DESVÆRRE så ligger Gymnastik Galla i år på en noget uheldig dato, efter vores mening. Vi er nemlig blevet nødsaget til at melde fra, da størstedelen af gymnasterne ikke kan deltage, pga. konfirmationer, Juniorstævne og andet. 

 

Alle fire instruktører, Casper Rasmussen, Line Jørgensen, Inge Thomsen og Lena Gram Thomsen, håber dog at se alle gymnaster igen, samt mange nye, til næste sæson, for så vil de bestemt give endnu et skud ud, for at blive udtaget til Galla tre år i træk !  

Senest nyheder fra Gymnastik

Ingen seneste nyheder

Nyheder fra andre afdelinger

Pigeraketten Nyhed billede

Pigeraketten

Håndboldtur til VM i Boxen Nyhed billede

Håndboldtur til VM i Boxen

Se nyheder for