Pigeraketten

Pigeraketten Billede
Den 23. april 2019 kl. 14.30 lander Pigeraketten på EUI’s baner, og der er masser af plads...

Selvfølgelig spiller piger fodbold

… og EUI vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer vi, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten. Det bliver tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

Jorden begynder at ryste. Motorerne larmer. Raketten er klar til afgang!  Besætningen, der består af frivillige fra klubben og DBU’s instruktører, står klar den 23. april kl. 14.30 til at tage imod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op hos EUI den 23. april klokken 14.30

Det eneste, man skal medbringe, er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.