Anerledes gymnastiksæson

Anerledes gymnastiksæson Billede
Ikke alt vil være som det har været i de tidligere sæsoner, pga Covid-19. Læs her hvordan I skal forholde jer i år.
Så er det i næste uge at vi starter gymnastik op! 
Og jeg tænker ikke at det kommer som nogen overraskelse for nogen, at denne sæson bliver lidt anerledes end vi har været vant til tidligere, pga. Covid-19. 

Derfor håber vi i udvalget at alle vil læse denne tekst helt færdig, selvom det måske bliver lidt langt. 
Først retningslinjer for alle gymnaster:
  • Respekter og efterlev de specifikke anvisninger fra din forening og instruktør
  • Ankom omklædt til træningen og forlad træningsfaciliteten straks efter træning.
  • Hold 1 meters afstand og undgå fysisk kontakt med andre deltagere.
  • Husk god hygiejne før, under og efter træning.
På grund af at vores instruktører nu skal til at rengøre redskaber efter endt træning, har vi i gymnastikudvalget besluttet, at det er okay for instruktører, at slutte træningen før tid, for at rengøre redskaber inden næste hold skal i gymnastiksalen. Hvis man derfor skal hente børn efter gymnastik bedes man være der lidt før tid. 
Mht til indgange og udgange, vil det i denne sæson være sådan, at man bruger indgangen ved omklædningsrummet når man kommer. Når man skal hjem skal man benytte udgangen ved den røde plads. Det har vi besluttet, så ingen hold kommer til at skulle krydse/møde hinanden. Skal man derfor hente gymnaster efter træning, venter man på den røde plads. 

Hvis det skulle ske at en af vores instruktører eller gymnaster bliver smittet med Covid-19, skal vi kunne komme i kontakt med alle gymnaster, som har været til stede på holdet. Vi vil derfor bede alle gymnaster om at skrive navn og telefonnummer ned på papir, som vi kan benytte indtil vi har en holdliste over alle tilmeldte. De gymnaster som går på puslinge-holdene, vakse tøser og turbodrenge, skal gerne have en seddel med hjemmefra med kontaktoplysninger, som vi kan benytte. Det er også til hvis instruktørerne får brug for at komme i kontakt med en forældre.

Hvis der sidder nogle med spørgsmål omkring alt dette, så kontakt endelig en af os i gymnastik udvalget! Vi vil gøre vores bedste for at svare på jeres spørgsmål.